Confia verbetert dienstverlening met Yardi Voyager 7S

In een persbericht maakt Yardi Systems, de toonaangevende ontwikkelaar van software-oplossingen voor vastgoedinvesteerders en voor asset- en property management, bekend dat Confia sinds december 2013 het Voyager® 7S platform van Yardi gebruikt.

“In een steeds competitievere markt, is het van groot belang dat we voortdurend onze dienstverleningsprocessen ontwikkelen en verbeteren, zodat we onze cliënten blijvend de best mogelijke diensten kunnen bieden,” stelt Philip Heinrich, Managing Director van Confia. “Toen wij het potentieel van Voyager 7S zagen, was het besluit snel genomen om het nieuwe platform snel te implementeren. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om nóg efficiënter te werken, maar, minstens zo belangrijk, we zullen in staat zijn een breder en sterk verbeterd aanbod aan diensten te kunnen leveren aan onze cliënten.”

“We zijn er erg trots op met Confia te mogen werken. Hun intentie om nieuwe services te blijven implementeren zal hun leidende positie in de markt versterken.”

Confia, opgericht in 2007, is gespecialiseerd in procesmanagement en outsourcing in de vastgoedsector. De Nederlandse onderneming helpt managers en eigenaren van vastgoedportefeuilles bij het realiseren van kansen en het managen van risico’s. Confia gebruikt nu Yardi Voyager voor vastgoedmanagement, vastgoedaccounting, servicekosten en onderhoud; Confia gebruikt tevens Yardi’s PAYscan oplossing. De onderneming voert het management uit over een portfolio van, met name, Nederlandse kantoren en winkelvastgoed.

“Confia gebruikt al acht jaar oplossingen van Yardi. De onderneming stond steeds in grote mate open voor het omhelzen van nieuwe technologieën al hun klanten daarvan konden profiteren,” reageert Richard Gerritsen, Regional Director – European Sales bij Yardi Systems. “Voyager 7S biedt Confia de structuur om hun client services te verbeteren. We zijn er erg trots op met Confia te mogen werken. Hun intentie om nieuwe services te blijven implementeren zal hun leidende positie in de markt versterken.”

Over Confia

Confia is een resultaatgeoriënteerde onderneming, die haar klanten als partners ziet, met wie kosten, opbrengsten en risico’s gedeeld worden. Confia staat voor daadkracht en passie en voor de besluitvaardigheid om oplossingen te implementeren en uit te voeren in lijn met de behoeften van de klanten. Confia gelooft niet alleen in de kwaliteit en de flexibiliteit van haar oplossingen maar wil die ook in praktijk brengen.

De vastgoedmanagement oplossingen die Confia aanbiedt bestaan uit:

  • Het verlenen van procescontrole over het commercieel, tactisch, technisch en administratief management van vastgoed
  • Administratieve en financiële management functies
  • Het bieden van compliance, governance, risk management, continuïteit en flexibiliteit

Over Yardi

Al drie decennia stelt Yardi zich ten doel software voor het investment management en property management van vastgoed te ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen. Het Yardi Voyager® system is het meest uitvoerige single vastgoedmanagement platform dat momenteel op de markt is. Yardi bedient klanten over de hele wereld vanuit kantoren in Europa, Australië, Azië, het Midden-Oosten en Noord- Amerika. Meer informatie over de producten en diensten van Yardi is te vinden op www.yardi.nl.