Confia met SGS Search in VG Visie Wintergasten

In een dubbelinterview met VG Visie geven Ralf de Graaf, Director bij Confia en Marcel Smulders, Manager afdeling Bouwadvies bij SGS Search, hun visie op hun unieke samenwerking. Deze samenwerking kwam tot stand via de verkregen opdracht voor het vastgoedmanagement van de Cobra-portefeuille van 56.000 m² die OVG Real Estate en Goldman Sachs in een joint venture in 2013 overnamen van CBRE GI.

SGS Search nam binnen deze opdracht het technisch management voor haar rekening, Confia verzorgde het financieel-administratief management en de IT-infrastructuur. De samenwerking laat zien dat het uitstekend mogelijk is een prachtig eindresultaat te realiseren als je bereid bent effectief gebruik te maken van elkaars specifieke kennis en expertise én in elkaar in staat stelt, onafhankelijk van elkaar, te excelleren op het eigen vakgebied.

Lees het hele artikel hier.