Confia verwerft mandaat financieel beheer Zenith portefeuille Goldman Sachs en VALAD

Confia heeft het mandaat verkregen van VALAD Europe voor het financieel-administratief vastgoedmanagement van de Zenith-portefeuille die Goldman Sachs en Valad Europe recentelijk hebben verworven van Altera Vastgoed nv. Valad zal ook de verantwoordelijkheid op zich nemen voor het lopende asset management van de portefeuille die uit 25 objecten bestaat. Confia zal op deze portefeuille samenwerken met Verwey Vastgoed, die het technisch management voor haar rekening neemt.

De kwalitatief hoogwaardige portefeuille heeft een omvang van zo’n 180.000 m², verdeeld over 18 kantoorgebouwen (111.921 m²) en zeven bedrijfsruimtes (68.664 m²). Meer dan driekwart van de objecten van de portefeuille ligt in de Randstad. De objecten worden op dit moment verhuurd aan 98 huurders, waaronder het UWV, Intertrust, Blue Sky Group en Funda.