Shared Services

Confia richt zich met haar activiteiten op het effectiever en efficiënter inrichten en beheren van finance & accounting processen en daaraan gerelateerde bedrijfsprocessen.

We adviseren er niet alleen over, maar durven ook de uitdaging aan dergelijke processen onder eigen verantwoordelijkheid uit te voeren. Onze oplossingen leiden tot een verbeterde kwaliteit van de informatievoorziening en veelal tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Shared Servies zijn gemeengoed geworden in de markt als oplossing voor het efficient en effectief organiseren van back-office processen. Dat zijn processen die niet rechtstreeks meerwaarde opleveren voor de klant of aandeelhouder en daarmee niet behoren tot de kernactiviteiten van een bedrijf of instelling.

Ondernemingen die kiezen voor inrichting van hun back-office processen met hulp van Confia zien niet alléén kostenbesparingen. Andere belangrijke voordelen zijn de toegenomen flexibiliteit van diverse vaste kostencomponenten én de verhoging van de kwaliteit van het betreffende bedrijfsproces. Maar minstens zo belangrijk is een sterk verbeterde wendbaarheid van de organisatie.

In de oplossing voor Vastgoedbeheer combineert Confia de voordelen van multi-client shared services met kennis van vastgoed en branchespecifieke state-of-the-art informatietechnologie. Onze oplossing onderscheidt zich doordat wij een optimale mix kunnen bieden van schaalvoordeel én een klant specifieke benadering: standaardiseer waar het kan, biedt maatwerk waar het moet.