Over ons

Confia is uniek: wij onderscheiden ons op het gebied van vastgoedmanagement, finance & accounting outsourcing, consultancy en interim support. Onze oplossingen leiden tot aantoonbare forse kostenbesparingen en een hoge mate van flexibiliteit. Jaar in, jaar uit.

Confia is opgericht in 2007 door een deel van de Business Process Outsourcing (BPO) activiteiten van Deloitte over te nemen. Ons management team en onze medewerkers beschikken dus over jarenlange ervaring. We zijn een jong en enthousiast team met ambitie. Onze oplossingen gaan verder dan de huidige standaarden. We zijn resultaatgericht en beschouwen onze opdrachtgevers als partners. We delen kostenbesparingen, opbrengsten en risico’s met hen.

Confia staat ook voor daadkracht en passie. Daadkracht als het op implementeren en uitvoeren van complexe opdrachten aankomt, passie als het gaat om ons inlevingsvermogen in de wensen van onze opdrachtgevers. Wij geloven niet alleen in de kwaliteit en flexibiliteit van onze oplossingen, wij vinden het ook gewoon leuk om ze in de praktijk te realiseren.